Kuukausitapaamiset talvi-kevät 2021

Kuukausitapaamiset pääsääntöisesti aina kuukauden ensimmäisenä torstaina Mäntymäellä Luurikuja 1, Hyrylä tai etäyhteyksin.

Toivomme, että talvi-kevätkauden ohjelma voidaan toteuttaa ao. muodossa. Koronapandemia aiheuttaa kuitenkin epävarmuutta ja voi vaikuttaa sen toteutumiseen.
Tapahtumista tai niiden mahdollisesta peruuttamisesta ilmoitetaan entiseen tapaan lauantaisin Keski-Uusimaa-lehden yhdistyspalstalla ja Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä joko keskiviikkoisin tai sunnuntaisin riippuen lehden ilmestymisestä. Lisäksi tiedotamme tapahtumista nettisivuston etusivulla ja Facebook-sivuillamme facebook/Tuusulanseniorit/

Tammikuun etätapaaminen to 14.1. klo 14

Arja Elovirta

johtaja, Keravan taidemuseo

• Mitä taide on?

Tapaaminen pidetään etäkokouksena Teams-järjestelmän kautta. Linkki kokoukseen tulee jäsenille sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Helmikuun tapaaminen to 4.2. klo 14

Arto Taskinen

valmiuspäällikkö, Keski-Uudenmaan
pelastuslaitos

• Omatoiminen varautuminen

Maaliskuun tapaaminen to 4.3. klo 14

Kunnallisvaalipaneeli

SDP, kokoomus, Tupu, keskusta, vihreät ja perussuomalaiset esittelevät vaaliohjelmaansa ja vastaavat senioreiden kyselyihin.

Torstaina 11.3. klo 14.30
yhdistyksen kevätkokous omana tilaisuutena.

Huhtikuun tapaaminen to 8.4. klo 14

Kristiina Kariniemi-Örmälä

integraatiojohtaja, Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä
• Koronan vaikutukset terveyteen ja hyvinvointiin.

Toukokuun tapaaminen to 6.5. klo 14

Kari Herlevi

projektijohtaja, Sitra
• Ilmastomuutoksen taklaamiseksi tarvitsemme kiertotaloutta.