Kerhotoiminta

Muistikerho

kokoontuu pääsääntöisesti torstaisin klo 13 Mäntymäellä. Kerhossa kehitetään muistia mielenkiintoisilla tehtävillä.Kerhon vetäjinä Riitta Ristolainen ja Risto Sirola.

Koronakaranteenin aikana muistikerhon tehtävät julkaistaan torstaisin tällä sivulla. Ratkaisut näet seuraavana sunnuntaina.

Miesten kerho

Koronatilanteen vuoksi Tuusulan senioreiden miesten kerho ei ole voinut kokoontua kevään aikana. Nyt järjestämme ensimmäisen webbtapaamisen torstaina 28.5.2020 klo 14 alkaen, jolloin Mikko Anttila alustaa aiheen: Suomen HX-hävittäjähankinnat.

Ilmoittaudu ao. linkin kautta kerhotapahtumaan, saat myöhemmin Teams-linkin kirjautumista varten.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ACqeojnbwE-dc3-uvj5A-ODnMNUieCBCjOkJ_K7RQnJUNVNQWUZHNUs0SDZLSkNURzdLQzVWTVdKMC4u

Jos tarvitset teknistä tukea, soita Lauri Matikalle puh. 0400 218981.

Kävelykerho

Koronavirusepidemian vuoksi yhteiset kävelyretket on peruutettu 31.5.2020 saakka. Tee sen sijaan notkistava tuolijumppa. Lataa YouTube-video klikkaamalla kuvaa!

Lounaskerho

Kun kerta syödään niin syödään yhdessä ja maistellaan eri ravintoloiden makuja Pekka Ruotsalaisen johdolla klo 13. Lounaspaikat ilmoitetaan myöhemmin nettisivullamme ja Facebookissa.

Lounaspäivät tiistaisin kevätkaudella:

ti 7.1.

ti 4.2.

ti 3.3.

ti 7.4.
PERUUTETTU!

ti 5.5.
PERUUTETTU!

ma 1.6.Kirjakerho

Kirjallisuuskerhoa vetävät kaunokirjallisuuden osalta Lea Sirola ja tietokirjallisuuden osalta Mikko Anttila. Kerho kokoontuu Tuusulan pääkirjaston Laura-salissa klo 11-13.

Lukupäivät keskiviikkoisin kevätkaudella:

ke 8.1. (kauno)

ke 12.2. (kauno)

ke 11.3. (tieto)

ke 8.4. (kauno)
PERUUTETTU!

ke 13.5. (tieto)
PERUUTETTU!


Keilakerho

Keilakerhoa vetää vetää Erkki Helminen ja se keilailee  Tuus´ Keilaan radalla Sulantie 24:ssä klo 14. Tervetuloa kaikki mukaan!.

Keilailupäivät keskiviikkoisin kevätkaudella:

ke 9.1.

ke 5.2.

ke 4.3.

ke 1.4.
PERUUTETTU!

ke 5.5.
PERUUTETTU!