Kuukausitapaamiset syksyllä 2020

Kuukausitapaamiset pääsääntöisesti aina kuukauden ensimmäisenä torstaina Mäntymäellä Luurikuja 1, Hyrylä

Toivomme, että syyskauden ohjelma voidaan toteuttaa ao. muodossa. Korona-pandemia aiheuttaa kuitenkin epävarmuutta ja voi vaikuttaa sen toteutumiseen.
Tapahtumista tai niiden mahdollisesta peruuttamisesta ilmoitetaan entiseen tapaan lauantaisin Keski-Uusimaa-lehden yhdistyspalstalla ja Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä joko keskiviikkoisin tai sunnuntaisin riippuen lehden ilmestymisestä. Lisäksi tiedotamme tapahtumista Facebook-sivuillamme facebook/Tuusulanseniorit/

Syyskuun etätapaaminen to 3.9. klo 14

Marja Vaarama,
Professori emerita

•Elämänlaatu ikääntyessä.

Tapaaminen pidetään etäkokouksena Teams-järjestelmän kautta. Linkki kokoukseen tulee jäsenille sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Lokakuun etätapaaminen  to 1.10. klo 13 (Huom. kelloaika)

Jaakko Kiander
tutkimusjohtaja, Eläketurvakeskus ja Kimmo Kiljunen
kansanedustaja

• Eläketurvan näkymät.

Tapaaminen pidetään etäkokouksena Teams-järjestelmän kautta. Linkki kokoukseen lähetetään kaikille jäsenille muutama päivä ennen tapaamista.

Marraskuun tapaaminen to 5.11. klo 14

Emilia Kullas,
Elinkeinoelämän valtuuskunta, EVAn johtaja
• Suomi ja Suomen talous koronan jälkeen.

Huom! Yhdistyksen syyskokous kuukausitapaamisen yhteydessä to 5.11. ko 14 Mäntymäellä!

Joulukuun tapaaminen to 3.12. klo 14

Martti Häikiö,
Professori
• Pääministeri Antti Hackzell ja Suomen tie rauhaan 1944.